Novoluní v Kozorohu přichází k nám, bohatství, prosperitu vinšuje nám

13. 1.  v 06:00  nás čeká novoluní ve znamení Kozoroha. Kozoroh je často ztotožňován s Faunem. Putoval po horských údolích, lesích, loukách, hrál si na píšťalku a lidé se ho báli a prchali před ním, on z toho měl prču. Byl spíše samotář, nikomu moc nevěřil. Faun míval také své nepřátele, kteří mu nedali chvilku pokoj. Faun na sebe brával jednak podobu kozoroha, ale vlastnil též rybí ocas. To proto, aby mohl svým pronásledovatelům zdrhat jak na souši, tak ve vodě. Rychle šplhal do výšky a prý jednoho dne měl už pozemského života dost, proto se stal souhvězdím. Když vystoupil na oblohu, stal se symbolem stoupajícího Slunce, předzvěstí delších dnů a přicházejícího jara.

Lidé ve znamení Kozoroha mají podobné vlastnosti jako Faun. Bývají samotářští, baví se tím, že prudí druhé. Docela se v tom vyžívají. Jakmile má protivník přesilu a očividně navrch, vezmou do zaječích. Jednoduše zdrhnou, odejdou z debaty, mrsknou spor za hlavu a žijí dál. Ze životních proher se dokážou vylízat poměrně rychle. Mají svůj názor, o kterém jsou velmi pevně přesvědčeni, pokud ho chcete změnit, tak potěš koště. Potkáte se se zlou. Jen velmi málo lidí jsou ochotni respektovat, věřit jim a dát na jejich rady.

Jsou houževnatí, dokážou přežít v nelidských podmínkách, v závalu práce a povinností. Stihnou neskutečné množství práce, nejsou flákači a umí s časem dobře hospodařit. Ráno vstanou, udělají práce na dva dny dopředu, u toho ještě stihnou plkat s kámoškou, večer zajít na sklenku vína nebo do kina.

Bývají však také dost chladní a nekompromisní. V bojích neznají bratra. Nezapomínají, ostatní lidi analyzují, všímají si a nebojí se všechno střádat, vrhnout do ksichtu naakumulovaně, když je rozzlobíte. S Kozorohy je lepší vyjít po dobrém.

Kozoroh ovlivňuje kostru, kosti celkově, držení těla, pohybový aparát. Tyto části lidského těla jsou obzvláště náchylné. Tak bacha na pády na náledí. V tento den není vhodné sázet rostliny, přesazovat.

Toť k energii Kozorohů a jejich legendě. Příští dny se budou nést v podobném duchu. Budeme vyhledávat konflikty, malinko se v nich vyžívat. Budeme předvádět své argumentační schopnosti. Ale aspoň budeme zvládat práci. Ta nám půjde od ruky tak nějak sama. Lidé k sobě budou spíše chladnější, víc si všímat svého písečku. Snažte se proto nedostat do průšvihu! Energie Kozoroha se snaží ukončit resty z minula, dodělat pracovní úkoly, zajistit si finance, vhodně vložit úspory a zaměřit se na kariéru.

 

Kozorozi, Pany, Býci – vás čekají poklidné dny. Ačkoliv je svátek, můžete dostat nečekanou nabídku ke spolupráci. Kolem vás se line velice pozitivní energie. Již od počátku příštího roku se k vám prachy a příležitosti jen hrnou. Na co se zaměříte, to dostanete. Vyplatí se vám proto udržovat myšlenky na bohatství, blahobyt.

Štíři, Raci, Ryby – Vodní znamení chladné zemské energie příliš nemusí. Můžete pociťovat samotu, osamocení, propadat sklíčenosti. Ono to přejde. Zaměřte se na zútulňování domova.

Vodnáři, Blíženci, Váhy – dávejte pozor, abyste zbytečně nesoudili. Užívejte náladu prodlužujících se dní. Zachovejte víru v budoucnost, naději. Zkuste vypnout u telky, v posteli, při procházce městem či přírodou. Uvolněte mysl a snažte se vůbec nic neřešit.

Lvi, Střelci, Berani – můžete mít sklony k despotivnímu jednání. Jak není po vašem, nebo někdo zpochybní vaši pravdu, už je oheň na střeše. Věřte, že za hádku to nestojí. Zkuste všechny nesrovnalosti prostě přejít. Nic vážného neřešit. Zaměřte myšlenky na získávání majetku, práce snů, nových zakázek, bohatství a prosperity.

 

 

No a teď zase trochu vážně. Nejsou vhodné rituály na vztahy a lásku. Pokud teda netoužíte vysloveně po tyranovi nebo despotovi.

Vhodná kouzla a zaříkání jsou na práci, kariéru, osobní úspěchy, úspěšné dokončení obchodního jednání, vhodné investování, na získání práce svých snů. Na ukončení dluhů na ukončení práce, kterou už nechcete a hledání nové, restart kariéry.

Nezapomínejte, že vše, co se stane, je proto, abyste svého cíle dosáhli. Je velice pravděpodobné, že se váš život překope od základů. Proto se nelekejte a soustřeďte se na cíl.

 

 

 

Zaříkání na přivolání peněz

 

Zrcadlová magie je velmi mocná, ale také nebezpečná. Proto se snažím dát jednoduchá kouzla, která jsou víceméně neškodná. Budeme potřebovat obrázek peněz. Nalepíme si obrázek na zrcadlo, abychom jej viděli brzo po probuzení, než půjdeme spát, a abychom stále mysleli na to, jak k nám prachy přichází snadno. Další obrázek si společně s lunárním kamenem můžeme dát pod polštář. Lunární kámen nejdříve očistíme pod proudem vody, alespoň 15 vteřin. Poté usušíme a necháme přes noc nabít na parapetu. Na místě, kde dopadá měsíční svit. No, je to tak na poslední chvíli, ale ještě se dá stihnout.

Nebo můžeme použít křišťál. Očistíme rovněž pod proudem vody a necháme nabít přes den alespoň 6 hodin na parapetu, kde dopadá sluneční světlo (Slunce svítit nemusí).

Očištěný a nabitý kámen společně s obrázkem peněz dáme pod polštář. Než usneme, opět si afirmujeme, jak k nám peníze přicházejí. Když platíme v obchodě, složenky na poště, … říkáme si něco ve smyslu: „Tak holky moje, posílám vás do oběhu, hezky se tam rozmnožte a vraťte se mi brzy zpátky.“ To samé, když platím účty bankovním převodem. Myslím na to, že peníze vysílám proto, aby se mi rozmnožily a vrátily zpět. Žádné zoufání nad tím, co vše musím zaplatit a jak mám zase na účtu kulové.

 

 

Vizualizace, afirmace

Budeme potřebovat výpis z našeho účtu, stačí první strana. Přepíšeme zůstatek na třeba 4 miliony. Tento upravený výpis necháme v nočním stolku. Díváme se na něj ráno a večer, kdy už jsou myšlenky uklidněné. Přejeme si, přitahujeme si do života bohatství a prosperitu. Afirmujeme: „Žiju v dostatku a blahobytu.“ „Peníze ke mě přichází snadno a rychle.“

 

 

 

Nabíjení kreditky/peněženky

Připravíme si zelenou svíci, peněženku, kreditní kartu…Zapálíme svíci, uklidníme se a nad plamen položíme peněženku nebo kartu. Zavřeme oči, představujeme si, jak se peněženka plní dvoutisícovkama, je narvaná prachama nebo jak je kreditka plná peněz. Představujeme si částku, kterou chceme mít.

 

 

Kariéra

Opět budeme potřebovat zelenou svíci. Zapálíme a představíme si práci, kterou chceme vykonávat. Představíme si, jak se jméno naší firmy nese trhem, jak nám klienti sami píšou, jak se naše firma rozrůstá, jak se jí daří. Představujeme si práci snů, po které toužíme, plat, který bereme. Svíci necháme dohořet. Rituál opakujeme po dobu několika dnů.

 

Vaše Tiina

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Novinky
{"speed":"3000","height":"400","pause":"3000"}