Úplněk v Kozorohu

Zítra ve 13:38 nás čeká úplněk v Kozorohu. Kozoroh je velice odolný, houževnatý, vytrvalý, šplhá do nemožných míst, kam se jiným smrtelníkům nepodaří vlézt. Byl zobrazován jako Faun, vládce lesa. Z lidí si dělal nejrůznější šprýmy, když pak před nimi prchal, brával na sebe rybí podobu. Proto je někdy vyobrazován jako jakási koza s rybím ocasem.

Faun byl spíše tichý, lidí se stranil, krom situací, kdy je chodil vysírat. Měl ale cit pro umění, estetičnost. Prý po večerech hrával a zpíval vílám.

Lidé ve znamení Kozoroha také bývají velice houževnatí, nic je nezastaví, pokud si umanou nějaký cíl. Dokážou vytrvat, vyčkávat a plánovat. Bývají uzavření, ale když už někam jdou do společnosti, stojí to za to. Srší vtipem, dělají si srandu z druhých i ze sebe. Občas se nechávají strhnout k lynči. Staví se na stranu, kde je přesila.

Přesto za své blízké dokážou bojovat a bít se hlava nehlava.

Energie následujících dní bude v podobném duchu. Budeme přemýšlet o kariéře, práci, o tom, co v životě vůbec chceme.

Kozoroh ovlivňuje pohybový aparát. Zejména kostru. Dávejte pozor na pády. Péče věnovaná pohybovému aparátu v průběhu úplňkových dnů má několikanásobný účinek.

V následujících 3 dnech bychom se měli vyhnout těžké fyzické aktivitě.

Pro cokoliv se rozhodnete, budete schopni splnit. Vnuknou se vám myšlenky, nápady, rozhodně jim věnujte pozornost. Můžou vás navést na lepší pracovní pozici, zlepšení finanční situace či nákupu hmotného majetku.

Kozorozi, Panny a Býci – tato zemská znamení se budou zabývat především kariérou a touhou uspět. Budou hledat kompromis mezi kariérou a rodinou a mít snahu se osamostatnit a být nezávislí. Příští dny prožijí celkem v klidu a pohodě.

Vodnáři, Blíženci a Váhy – u vás převažuje nerozhodnost. A to zejména, co se kariéry týče. Zůstat nebo hledat nový job? Zastavte se na chvilku a požádejte Vesmír o pomoc. Nebojte, dá vám znamení.

Ryby, Štíři, Raci – tato plachá znamení se budou lidí stranit ještě více než obvykle. Úplněk v Kozorohu otevírá bolestivé emoce a nevyřešené předchozí vztahy. Ryby budou chtít pláchnout, Raci budou mít tendence si frustrace vybíjet na jiných a rejpat, pak statečně zdrhnou, až jim někdo dá protiúder. Štíři šikanovat nepřítele a dohánět je k šílenství, takže u Štírů běžný standard.

Lvi, Berani, Střelci – ti budou zřejmě konat dle hesla: Seru na lásku, hlavní jsou prachy. Projeví se jako chladnokrevné kariérní hyeny, ale nenechme se zmást. Jsou si plně vědomi, že peníze poskytují svobodu a tak vědí, co a proč dělají. Až vydělají ty svoje miliony, tak se konečně uklidní a začnou řešit také svůj vztah. Můžete být trošku podrážděnější. Oheň se zemí sice nebojuje, ale že by byla zrovna kejmoši, se taky říct nedá.

 

Nevhodné rituály jsou na lásku a vztahy.  Takové by byly spíše z rozumu z nějaký výhod, většinou materiálních.

Úplněk v Kozorohu nás nutí ukončit něco z minula, aby mohlo přijít něco nové. Proto se mohou stát náhody a nehody, které si změnu vysloveně vynutí. Osvítí vás náhlá myšlenka, kdy budete vědět přesně, že je to to vono a kudy se konečně dát.

Vhodné rituály jsou na přitáhnutí majetku, zlepšení finanční situace nebo na kariérový růst. Na získání zaměstnání snů, přitáhnutí zakázek. Rovněž je vhodné kouzlit a čarovat na posílení sebedůvěry, zdravé ego, dravost, houževnatost.

 

 

Kariéra, úspěch

Budete potřebovat zelenou svíčku, hudbu, kterou máte rádi, tužku, papír, nehořlavou nádobu a šampaňské.

Pohodlně se usaďte, uvolněte se. Přiveďte se do klidu. Zapalte svíčku. Vyprázdněte mysl. Pak si na papír napište, čeho všeho chcete v životě dosáhnout. Jakou práci chcete vykonávat, kolik za ní chcete brát. Zavřete oči a představujte si váš sen jako film. Zaměřte se na detaily. Vnímejte, jak řídíte vaše luxusní auto, jak vaše ruce svírají volant. Jak jdete do vašeho nového domu, jak vyděláváte balík peněz při práci, která vás baví, naplňuje. Nechte, ať do vás vstoupí pocit dokonalého štěstí. Opakujte si, že žijete v blahobytu a máte všeho dostatek. Práce vás baví a zakázky se jen hrnou. Poté zapalte papírek a nechte shořet v nehořlavé nádobě. Poděkujte Vesmíru a připijte si s ním šumivým vínem na splnění vašeho požadavku. Svíčku nechte dohořet.

 

 

Ambiciózní cíle

Budeme potřebovat zelený fix, papír, zelenou svíci a nehořlavou podložku.

Při práci na tomto rituálu si vezměte zelený papír, nebo zelený fix. Napište si svůj vytoužený cíl. Čím konkrétnější představa tím lépe. Nebuďte zbytečně skromní. Ničeho se nebojte. Přijdou změny, které se mohou zdát negativní. Přijdete o své jistoty, ale je to jen proto, že se pracuje na splnění vašeho přání a něco se musí zbořit, aby se uvolnilo místo pro nové, vámi vytoužené.

Papírek pak zažehneme o zelenou svíci, vhodíme do nehořlavé nádoby nebo necháme shořet na nehořlavé podložce a řekneme zaklínadlo:

Každým okamžikem jsem blíže k cíli,

Pomáhá mi moje víra,

Můžu být vším, čím toužím býti,

Nekonečná je moje síla.

A tak se staň.

Nezapomeneme poděkovat.

 

 

 

Rituál na posílení sebevědomí.

Rituál provedeme ideálně v přírodě na nějakém kopci. Stoupneme si čelem k východu a proneseme nahlas zaklínadlo. Opakujeme 3x

Mé ego je zdravé,

Věřím si,

Vše zvládám hravě.

Věřím si,

Po cíli jdu dravě.

Vše co chci, to můžu mít.

Mám silné sebevědomí.

 

A tak se staň.

Opět nezapomeneme poděkovat. Rituál opakujeme během několika dní. Alespoň 7 dní po sobě.

 

Ať se daří!

 

Vaše Tiina

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Novinky
{"speed":"3000","height":"400","pause":"3000"}