Býci

Budete se muset naučit vypnout, nepřemýšlet. Nechat chvilku žít problémy vlastním životem. Na nic nespěchat, na ničem nelpět. Vypustit z hlavy obavy a strachy. Vím, lehce se to kecá a hůře se to dělá. O to právě jde. Přijít na způsob, kdy se přestanete stresovat, nervovat a necháte věci jen tak plynout. Chvilku se postavte do role pozorovatele. Ono z tribuny se lépe sleduje celý zápas, než když jste přímo na dějišti.

Fyzicky se můžete cítit v plné síle, však psychická únava z neustálého řešení něčeho, na vás dolehne.

Koncem měsíce na vás padne trochu melancholie. Uvědomíte si, že některé věci zpět nevrátíte. Určité lidi už nepotkáte nebo s nimi nenavážete vztah, jaký byl dřív. Že na některých přátelstvích je uzel tak velký, že je lepší odstřihnout lano, než se namáhat rozvazováním, když lano pak stejně zůstane zacuchané.

Ačkoliv úvod zní poněkud depresivně, je tu dobrá zpráva. Ve vztazích vás čeká mnoho krásného. Podaří se učinit něco velkolepého společnými silami.

Nezadaní kolem úplňku potkají spřízněnou duši. Jedná se o romantický vztah. Něco úžasného, povznášejícího.

 

Tarotová karta měsíce

Pět pentaklů obráceně

Konec krize je zažehnán. Období, kdy jste pociťovali ztrátu bezpečí, zabezpečení, potýkali se s nedostatkem financí, pozornosti, toto vše končí a přichází období podstatně šťastnější. Můžete získat dobrou nabídku práce, můžete být požádání o spolupráci, ze které kápnou love. Začíná k vám proudit energie blahobytu a dostatku a vy si můžete konečně odpočinout, oddychnout a začít si užívat všech krás, co život nabízí.

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Novinky
{"speed":"3000","height":"400","pause":"3000"}