Lev

 

Novoluní v Panně přináší Lvům peníze, profesní úspěch, výhry a vůbec se zvyšuje jak vaše ego, tak vaše finanční stabilita a prosperita. Celkově se zářím proženete na vlně úspěchu a získávání majetku.

Na druhou stranu je tu něco, co vás tíží a cítíte, že váš život není zcela naplněn tak, jak si představujete.

Venuše se stále pohybuje znamením Lva a to až do října. Září tedy bude také ve znamení navazování a prohlubování vztahů.

Nezadaným Venuše ve Vahách připraví ne jednu zkoušku, předhodí ne jednoho partnera. Právě proto, aby prověřila vaši pevnou vůli a schopnost přijmout za vztah zodpovědnost. A také, aby prověřila, jak moc lpíte na vašich vytyčených pravidlech a prioritách ohledně vztahu. Občas člověk míní a Vesmír mění.

Tarotová karta měsíce

Eso pohárů obráceně

 

Nevěra, klam, komplikace ve vztazích. Někdo blízký vám šeredně zalže. Zdrtí vás to. Ovšem bouře jsou důležité. Po bouři je vždy jasno. Ústředním motivem karty jsou potíže ve vztazích. Nemůžete se soustředit na nic jiného, bere vám to sílu a energii. Nechte chvíli problémy žít vlastním životem. Soustřeďte se na své nitro, svou vlastní realizaci. Dělejte cokoliv, co zaměstná vaši mysl a potěší vaše srdce. S odstupem času budete situaci vidět mnohem jasněji.26

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Novinky
{"speed":"3000","height":"400","pause":"3000"}