Funguje prokletí?

Toť otázka. Spousta lidí věří, že jsou proklatí, protože se jim nedaří. Nemyslím si, že funguje prokletí stylem: „Tak a teď na tebe uvalím klatbu a budeš 10 let mít jenom smůlu.“ Prokletí funguje, když si ho připustíme. A ono už ta myšlenka: „Mě snad někdo proklel.“ Otevírá brány k tomu, aby se k nám negativní energie dostala.

Ono leckdy stačí, když k nám někdo permanentně vysílá negativní myšlení a nemáme dostatečně posílené energetické pole a hned je neštěstí na světě.

Slovem můžeme ranit, ublížit. Leckdo z nás se stal obětí pomluv a víme, že to nic příjemného není a taková pomluva může udělat brajgl v našem osobním životě. V keltských kmenech mělo slovo velký význam a pomluva byla brána jako jeden z nejtěžších deliktů. Škoda, že tomu tak nezůstalo dodnes.

Tak jako každý den si myjeme zuby a tělo, měli bychom pravidelně vykonávat taky duševní očistu.

Jak se pomluvám a negativní energii bránit pomocí magie, to si vysvětlíme na následujících řádcích.

Nejdříve je nutné se zbavit všeho zlého.

Jako první je vhodné vykonat rituál k očištění.

 

 

Budeme potřebovat kovovou nádobu s nožkami. Například kotlík. Její hrdlo by nemělo být v průměru větší jak 9 cm, nehořlavou podložku, silný alkohol nebo líh, sirky.

Nádobu umístíme na žáruvzdorný povrch, do čtvrtky nalijeme alkohol (zbytek můžeme vypít po rituálu J ) nebo líh (ten nepijeme, raději). Ruku, kterou píšeme, podržíme nad nádobou a vyšleme do ní vše negativní – naše myšlenky, tělesné pocity, nemoci, neduhy, potíže, obavy.

Odstoupíme do bezpečné vzdálenosti, asi jako kdybychom chtěli komunikovat s nasopenou ženou. Škrtneme sirkou a hodíme do nádoby. Nádoba by měla chytnout, respektive tekutina v ní.

Jakmile začne hořet, proneseme zaklínadlo:

Sílo očistného ohně,

Tančící plameny světla,

Naslouchejte mé naléhavé prosbě,

Pomozte mi hned,

Květino ohnivá,

Očisti mě hned,

Ať poznám, co je svoboda.

Zbav mě (doplníme dle potřeby). Pomluv, nemocí, depresí, prokletí.

Opakujeme zaklínadlo, dokud oheň nezhasne. Až zhasne, proneseme:

A tak se staň.

3x. klepneme do země a je to.

 

Duševní sprcha.

Tento rituál mám od své kamarádky. Praktikuji několikrát týdně. Je to jednoduché jak facka a slouží k očištění od negativních energií a negací, kterými si zasíráme běžný den. Jako například: „Tvl, ta kráva zase parkuje fakt děsně.“ „Čum na cestu, kreténe a nejezdi do protisměru.“ A tak. Občas si negativně ulevíme na adresu druhého, čímž samozřejmě škodíme sami sobě. Ale úplně pozitivní být přece nemůžeme, všude vidět duhu a jednorožce… Určitě chápete, jak to myslím. Nahromaděná energie musí leckdy ven, i za cenu toho, že budeme sprostí jak dlaždič na adresu druhého.

A teď zpátky ke sprše.

Potřebujeme jen a pouze závěsnou sprchu. Poté dvě deci vína, pleťovou masku, lak na nehty, pěkný film, hudbu, cokoliv, co nám dělá dobře.

Sprchu zavěsíme, vlezeme si do ní (že si máme sundat bačkůrky a oblečení, to snad nemusím nikomu vysvětlovat). Ohneme se a necháme na sebe sprchu proudit. A tak vidíme, jak nám proud stéká přes vlasy, po hlavě, po celém těle. Představujeme si, jak vše zlé se z nás smývá a odtéká do kanálku pryč od nás.

Po sprše si dáme krátkej relax v podobě toho, co máme rádi.

 

Když už jsme pěkně duševně očištění, ať již pomocí pálení nebo sprchy, přejdeme k nabíjení.

K ochrannému kouzlu můžeme využít postel nebo oheň.

Začnu tou postelí.

Lehneme si na postel na záda, uvolníme se. Spojíme ruce, jako bychom se modlili. Představíme si, jak bílé vesmírné světlo vstupuje do našich rukou a s každým nádechem nadechujeme i toto světlo. Plní naše tělo od prstů u nohou po konečky vlasů. Když je celé naše tělo zaplněné, světlo vstupuje i na povrch těla, prostupuje ven a kolem nás tvoří zlatou auru. Tato aura nás chrání před vším zlým. Jakákoliv negativní energie vyslaná směrem k nám se odrazí a vrací původnímu majiteli.

No co, něco za něco. A když to nepomůže, přičarujeme dotyčnému třeba genitální opar. Neserte čarodějnici, prostě. Je to taky ochranné kouzlo. On si to příště dotyčný rozmyslí, jak se k nám bude chovat.

 

Ochranné kouzlo pomocí ohně.

Sedneme si nebo stoupneme před oheň. Podíváme se do plamenů a představujeme si sami sebe, jak se koupeme ve žhnoucím, ochranném světle. Oheň kolem nás vytváří ochranný obal – zařící, planoucí. Proneseme zaklínadlo:

Čarodějné kouzlo ohnivé,

Ochraňuj mě.

Nikdo nevstoupí,

Nikdo neublíží

Nikdo nezraní

Nikdo nezatratí

Křivé slovo nepoužije

Každá pomluva mě mine

Tímto ohnivým kouzlem

Chráněná/chráněný jsem.

A tak se staň.

3x dupnout nebo klepnout do země.

 

A je to.

Můžeme použít i svíčku. Nejlépe červené barvy. Raději ale využívám oheň.

 

Ať se daří a kdo škodí, nechť se v pekle smaží.

 

Autor: Tiina Sukhbataar

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Novinky
{"speed":"3000","height":"400","pause":"3000"}