Novoluní ve Lvu bez zbytečnýho řevu

  1. 7. 2017 nás čeká novoluní ve Lvu. Lev je znamení egoistické, zřídkakdy se mýlí a když jo, tak to ani nepoznáte. Je sebevědomý, daří se mu ve všem, co dělá, protože nesnese prohru. Jsou to lidé budící autoritu, působí mocným a silným dojmem. Jsou vášniví a je to velice sexuální znamení. Lev si dost věří a dosáhne většinou všeho, co chce.

Novoluní ve Lvu bude působit zrovna tak.

Pozor si dejte na tyto orgány: Srdce, aorta, krevní oběh.

Pobrat silnou energii Lva mají problém zejména vodní znamení: Raci, Ryby, Štíři. Pro tato citlivá znamení je energie ohně zničující. Budete vnímat podrážděnost, nejistotu, nebudete vědět, kam se vrtnout. Unaví vás to.

Vzdušná znamení: Blíženci, Vodnář, Váhy – budou v tyto dny ještě více aktivní než kdy jindy. Neděste se. Vy s energií ohně zase až takový problém nemáte. Ovšem zejména Blíženci pozor na vaše prudké a unáhlené reakce. Raději se držte zpátky. Startujete na první našlápnutí. Během novu budete startovat ještě o několik vteřin dříve.

Zemská znamení: Panna, Býk, Kozoroh – vy budete mít tendence hodnotit svou kariéru, životní úspěchy a trochu rejpat do života druhých. Nemuselo by se vám to vyplatit. Zvláště pokud rejpnete do života zástupců ohnivých znamení.

Ohnivá znamení: Lev, Střelec, Beran – vy budete ve svém živlu. Máte velký potenciál začít nové projekty, kariéry a skočit po hlavě do životních změn, které budou ve směs pozitivní.

 

Vhodné rituály jsou na posílení odvahy, ega, započetí nové kariéry, odvahu, úspěch, vítězství, odhalené svého talentu a nadání a rituály za domácí mazlíčky. Pokud chcete čarovat na novou lásku, mějte na paměti, že taková nová láska bude velmi vášnivá, emocionální, bouřlivá. Zvažte, zda to zvládnete a je to to pravé ořechoví po čem toužíte.

Živlem Lva je oheň. Takže vhodná bude svíčková magie. Nebo magie ohně.

Dejme pozor na to, aby rituál nebyl moc dlouhý. Lev má „chlapské myšlení.“ Takže jasně, stručně, jednoduše.

Můžeme použít easy peasy rituál.

Úspěch, nová kariéra, vítězství

Budeme potřebovat – žlutou svíčku a nehořlavou nádobu nebo oheň, papír, tužku.

Na papír napíšeme naše přání (například – nová práce v kanceláři, plat 40 tisíc, pracovní doba od – do…), složíme do harmoniky a buď vhodíme do ohně, nebo zapálíme o svíčku a necháme dohořet v nehořlavé nádobě. A pak už jen čekáme na splnění našeho přání.

 

Odvaha, síla, posilnění ega

Zvolíme červenou svíčku. Na papírek napíšeme: „Buď má sílo, buď má odvaho.“ A upálíme.

 

Rituál na ochranu domácích mazlíčků

Použijeme hnědou svíčku. Na papírek napíšeme Zdraví a ochrana pro… (jméno mazlíčka/mazlíčků). Spálíme.

Neb použijeme magii kamenů. Vhodný je jantar nebo kámen hnědé barvy. Před ohněm (svíčkou) sedíme a vnímáme teplo, plamen. V rukou držíme kámen a vyšleme do něj přání, aby náš mazlíček byl zdravý, dožil se dlouhých let bez úrazů. Až bude kámen nabitý, mazlíčka se tím šutrem dotkneme. Kámen pak necháme jako zářič během 3 dnů po novu někde, kde se mazlíček nejvíce zdržuje. Poté zakopeme do země.

 

Láska

Na tu je ideální růžová svíčka. Na papírek napíšeme povahové rysy, které chceme, aby naše nová láska měla. A ano, správně, papírek spálíme.

Nebo využijeme magii ohně.

Najdeme dřívko, které je na jednom konci ohořelé. Dále budeme potřebovat okvětní lístky růže a papír a oheň. Na papír nakreslíme dvě spojená srdce. Kreslit bychom měli silně. Obtáhneme srdce, když tak. Musí být hodně vidět. Představujeme si přitom, jak jsme součástí radostného vztahu. V ruce, kterou píšeme, podržíme na chvilku lístky růže – vyšleme do nich vášnivou a milující energii. Lístky pak silou mrštíme na nakreslená srdce. Papír složíme tak, abychom do něj lístky zabalili. Zatímco stále myslíme na lásku a představujeme si vztah, tak balíček s lístky růží hodíme do ohně. Jakmile balíček shoří, proneseme oblíbené: „A tak se staň.“ A 3x klepneme do země nebo dupneme.

 

Na posílení já a vytvoření ochrany, jsem pro vás připravila celý článek. Ať ten o novoluní není zbytečně dlouhý.

Návod jak na to, najdete zde:

Funguje prokletí?

 

Čarování zdar a příště zase nazdar.

 

autor: Tiina Sukhbataar

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Novinky
{"speed":"3000","height":"400","pause":"3000"}