Panna

Panny hned v polovině měsíce budou mít své novoluní. Otevírá jim nové počátky, nové cesty a ukazuje nové rozměry života. Rozhodně se nemáte čeho bát. Září je měsícem, kdy se vám plní sny, vaše tužby a skrytá přání.

Je to měsíc plný komunikace. Pokud se vám něco nelíbí, cítíte se nedoceněni, ozvěte se. Vše se vyřeší k vašemu prospěchu.

V oblasti práce a kariéry můžete měnit působnost. Můžete si také najít nový stabilní příjem k současnému zaměstnání. Spíš zpočátku půjde o pár drobných, ovšem ty taky na ulici nenajdete. Navíc to bude taková snadná práce, téměř bez hýbnutí prstem.

Ve vztazích panuje převážně klid, pokud nebudete zbytečně vysírat, proč nejsou ponožky srovnány dle barev.

V lásce se na vás štěstí směje, jen tomu sakra věřit, že jo. Nehrát si na tvrďáky a na dokonalé a neomylné a trošku tomu štěstí jít naproti, otevřít své srdce lásce. Nezadaní po celý měsíc mají šance si najít potencionální partnery. Pořádně je proklepnete, jak je u vás zvykem. Možná tak důkladně, až klepne je z vás.

Tarotová karta měsíce

Znovuzrození obráceně

Intuice se vám snaží dlouhodobě mlátit něco do palice a vy to statečně ignorujete. Z tohoto důvodu zažíváte situace jako na horské dráze. Nyní nadešel čas, abyste tichý hlas ve svém srdci následovali. Proces změny již začal. Musíte ale ještě učinit definitivní rozhodnutí a vykročit z křižovatky na správnou cestu. První krok je vždy nejtěžší, ale k těm dalším vám již pomůže Vesmír, vaše víra a odhodlání. Čeká vás nový počátek, nový život a mnohem krásnější a harmoničtější životní etapa. Chyťte příležitost za pačesy a nechte se vést na vlnách života.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Novinky
{"speed":"3000","height":"400","pause":"3000"}