Úplněk ve Vodnáři přinese nové začátky

Dne 7. 8. Ve 20:10 se Luna zakulatí do úplňku ve Vodnáři. Co to pro nás znamená?

Jako vždy bychom se měli vyvarovat přesazování květin, sekání trávy, nesušit byliny, nezastřihávat květiny. Vhodné je sbírat kořeny bylin. Vyhněte se lékařským zákrokům, jezte odlehčenou stravu nebo si dopřejte půst. Zvyšte příjem magnezie náchylná na úraz a neduhy jsou lýtka, kotníky, achilovka.

Energie Vodnáře je spravedlivá, ale také trestající. Vodnář dle pověsti trestá lidstvo za jejich hříchy a na zem lije vodu ve velkém. Sama o sobě tato energie zlá není. Vodnář byl Bůh. Měl své ovečky rád. Jenže jako každý rodič milující své děti, i on se nemohl dívat, jak ty jeho děti zlobí, ničeho si neváží, vraždí se mezi sebou,… jeho smysl pro spravedlnost mu nedovolí nečinně přihlížet.

Vodnář rád šokuje, experimentuje. Dlouho splývá s davem a nakonec překvapí svým nekonvenčním chováním. Baví se reakcemi lidí. Je to rebel, miluje svobodu a volnost.

Takové budou i úplňkové nálady. Někdo tomu říká karma. Jiný dobře ti tak blbečku. Další věří v boží mlýny.

Společně se silnou sluneční energií Lva se od počátku srpna budeme se spravedlností potýkat. Staré křivdy budou potrestány, negativní energie vrácená původním majitelům i s úroky. Takže, kdo jste se choval jak nekulturní hovado, holt máte smůlu a úplněk si užijete v té jeho nenegativnější síle. A dobře vám tak, blbečkové.

My ostatní slušní a spořádaní občané této země se můžeme těšit na nečekané události, ačkoliv se budou zdát naprosto šílené, brutální, časem osudu poděkujeme. Tyto šoky budou mít nakonec zajímavé vyústění a ve finále nám přinesou dost pozitivního, zejména osvobození se od něčeho. Nebojte se proto ničeho. Opřete se o svou vnitřní sílu.

Úplněk bude přát jak experimentům v kuchyni (to se mě netýká, znáte mě), tak v posteli – jooo, tady se dá dost dobře využít nahromaděná energie a až trochu síla povolí, zhruba 3 dny po úplňku, můžete vyzkoušet nové sporty, aktivity a uměleckou činnost. To už nebudou hrozit úrazy, podvrknutí kotníku a přetržení achilovky.

Úplněk je spojen se završením čehokoliv.

Vhodné rituály budou na zbavení se zlozvyků, vztahů, které nás nějakým způsobem omezují. Může jít o partnerské, pracovní, rodinné vazby. A také na dodání odvahy. Živlem Vodnáře je vzduch. Barva fialová.

Můžeme využít tradiční svíčkovou magii.

Použijeme bílou nebo fialovou svíčku. Na papírek napíšeme, čeho se chceme zbavit. Počítáme kila, sepisujeme zlozvyky. NIKDY NEPÍŠEME KONKRÉTNÍ JMÉNA, ať se jedná o tchýni nebo exekutora. Ale zbavit se můžeme dluhů, neférového jednání vůči nám, atd. Jste chytré hlavy, určitě přijdete na to, jak slova formulovat.

Papírek zapálíme o svíčku, vhodíme do nehořlavé nádoby. Svíčku necháme dohořet. Poté popel odneseme na nějaké větrné místo, kde jej pošleme po větru. A necháme Vesmír, ať koná.

 

 

Vhodná je rovněž magie vzduchu

Stoupneme si na kopec nebo jiné vyvýšené místo, které není chráněno před větrem. Vybereme si samozřejmě počasí, kdy bude foukat alespoň jemný vánek. Tzn. určitě ne dusno před bouřkou.

Předpažíme a dlaně obrátíme směrem k nebi. Chvilku myslíme na to, co nás trápí. Představíme si, že veškeré trápení prchá z našeho těla do dlaní. Pak rozpažíme a pošleme to trápení větru. Požádáme živel vzduchu o pomoc s rozhřešením našeho trápení. Poděkujeme a věříme, že najdeme tu správnou cestu.

Ať se daří.

 

Autor: Tiina Sukhbataar

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Novinky
{"speed":"3000","height":"400","pause":"3000"}